Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop na hasło

damster1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam laptopa na hasło do zalogowania ale gdy go zamykam i włączam nie muszę wpisywać tego hasła zeby sie zalogować... kiedyś normalnie mi działało że muszę wpierw wpisać haslo żeby sie zalogować, wiecie co może być nie tak?

jeszcze zauważyłem dziwny język w ustawieniach baterii mam Windows 7 angielska wersję (100% oryginał) laptop kupowany w PC World :) tutaj zapodam screena http://scr.hu/650/xj4cs

za pomoc nagradzam like :)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

skutki bezmyślnego używania programów i załączania w nich opcji które kompletnie nic w nim nie robią poza uprzykrzaniem życia systemu

w miarę rozumny człowiek po przeczytaniu nawet w obcym języku domyślił by się że winny jest nieumiejętnie użyty  Game Boster albo inny syf który musiał sam zainstalować

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

skoro już w nim namieszałeś bezsensem było odinstalować program, trzeba było wyłączyć w nim opcje to może przywrócił by dawne ustawienia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...